Ofte stilte spørsmål

Gjennomsnittlig leveringstid er 7-14 dager. Våre produkter sendes til deg direkte fra våre lagre rundt om i verden. Denne unike forretningsmodellen sparer oss for lagrings- og transportkostnader, og gjør at vi kan tilby våre produkter til en rimelig pris. Av denne grunn dekker vi også fraktkostnadene.

Disse er alltid gratis.

Det er dessverre ikke mulig å få bestillingen din sendt direkte til et hentepunkt.

Dersom dette ikke er oppgitt på forhånd på hentestedet, er det en sjanse for at de nekter pakken din og pakken din returneres til avsender. Det er derfor kun mulig å oppgi din hjemmeadresse ved bestillingen.

Er du uventet ikke hjemme? Ikke noe problem. Leveringspersonen leverer pakken til naboene eller til et hentepunkt og gir alltid beskjed ved hjelp av en lapp.

I 99% av tilfellene blir ordren levert innen forventet leveringstid. Dessverre kan det noen ganger skje at en ordre blir forsinket i leveringsprosessen. Du kan kontrollere statusen for din bestilling via følgende lenke:  https://belleza-no.com/pages/tracking-genie


Mottok du ikke noe 3 dager etter forventet leveringstid? Ta kontakt med oss.

Siden vi jobber fra forskjellige lagre rundt om i verden, sendes produktene hver for seg.  Hvis varer mangler i bestillingen, vil du vanligvis motta dem etter 2-3 dager.Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.

Vi tilbyr en returperiode på 30 dager.

Ta kontakt med vår kundeservice for å returnere produktet ditt.

Dette tar i gjennomsnitt 3-6 virkedager. Vanligvis vil du motta den innen 24 timer etter at vi har mottatt den.

På denne siden https://belleza-no.com/pages/tracking-genie kan du skrive inn e -postadressen din og bestillingsnummeret for å spore pakken din.

Sporingsinformasjonen er tilgjengelig fra det øyeblikk pakken din ankommer postordreselskapet. Vær oppmerksom på at det kan være en viss forsinkelse mellom dem.